Share with:


חלבי

אופן הכנה

לבלילת העוגה:
5 ביצים שלמות
1 כוס סוכר
2 שקיות סוכר וניל
3/4 כוס שמן
500 גר שמנת חמוצה
2.5 כוסות קמח
2 כפות אינסטנט פודינג וניל
1 שקית אבקת אפייה.

לשיוש:
100 גר שוקולד מריר מומס
3 כפות גדושות ממרח בוטנים.

לציפוי:
100 גר שוקולד מריר מומס עם 1 שמנת מתוקה
2 כפות ממרח בוטנים

הכנה:
להקציף בשלמותם ביצים, לקצף תפוח ובהיר.
בהדרגה להוסיף סוכר, סוכר וניל, שמן ושמנת חמוצה, עד לקבלת בלילה אחידה.
בתנועת קיפול להוסיף חומרים יבשים עד לקבלת בלילה חלקה.
לחלק את הבלילה ל2 קנקנים/קערות
בקערה אחת לשפוך חלק מהבלילה הלבנה.
בקערה שנייה לערבב שוקולד מומס וחמאת בוטנים.
לתבנית 26 משומנת, לשפוך לסירוגין פעם בלילה לבנה ופעם בלילה חומה עד שנגמר.
אפייה ב180 עד לקיסם יבש ולקרר.
להמיס שוקולד ושמנת מתוקה במיקרוגל, לצפות את העוגה ולקשט בממרח בוטנים

עוגת זברה, ממרח בוטנים ושוקולד בזיגוג שוקולד וחמאת בוטנים
אורנה ועלניספר המתכונים של
מתכון של

אורנה ועלני

433 מתכונים