עוגת זברה …אחת העוגות
כוס חד פעמית שתיה קרה
תבנית עגולה 24
מצרכים
6 ביצים
כוס סוכר .
כוס מיץ תפוזים ,
כוס שמן
שני כוסות קמח,
שני כפות קקאו, מנופה
אחד סוכר וניל
אחד אבקת אפיה,
אופן ההכנה,
להפריד ביצים להקציף חלבונים לקצף בהיר ,להוסיף סוכר בהדרגה ,סוכר וניל ,להוריד את מהירות המיקסר, להוסיף את החלמונים , להוסיף כוס שמן בהדרגה, את המיץ תפוזים , את הקמח ואפקת אפיה ,לערבב בתנועת קיפול שלא יהיה גושים ,לחלק את הבלילה לשנים, חצי מהבלילה להוסיף שני כפות קקאו מנופה עם שתי כפות לערבב , טוב ,לשמן תבנית עם נייר אפיה מספר 24 לקחת ארבע כפות מהבלילה הלבנה, למרכז התבנית, ומעל בלילה חומה ,גם ארבע כפות להמשיך כך עד שנוצר עיגול, בתוך עיגול ניקח קסם נעשה צורה מעל ,נאפה את העוגה על חום 180 מעלת 40 דקות לבדוק כל אחת והתנור ,שלה בתיאבון סיגלית ימין