Share with:


בשרי

אופן הכנה

עוגת זברה …אחת העוגות

כוס חד פעמית שתיה קרה
תבנית עגולה 24

מצרכים
6 ‏ביצים
‏כוס סוכר .
כוס מיץ תפוזים ,
‏כוס שמן
‏שני כוסות קמח,
‏שני כפות קקאו, מנופה
‏אחד סוכר וניל
‏אחד אבקת אפיה,

‏אופן ההכנה,
‏להפריד ביצים להקציף חלבונים לקצף בהיר ,להוסיף סוכר בהדרגה ,סוכר וניל ‏,להוריד את מהירות המיקסר, להוסיף את החלמונים ,‏ ‏להוסיף כוס שמן בהדרגה, את המיץ תפוזים ,‏ ‏את הקמח ואפקת אפיה ,לערבב ‏בתנועת קיפול שלא יהיה גושים ,לחלק את הבלילה לשנים, חצי מהבלילה להוסיף שני כפות קקאו מנופה ‏עם שתי כפות ‏לערבב , טוב ,לשמן תבנית ‏עם נייר אפיה מספר 24 לקחת ‏ארבע כפות מהבלילה הלבנה, ‏למרכז התבנית, ומעל ‏בלילה חומה ,גם ‏ארבע כפות להמשיך כך עד שנוצר עיגול, ‏בתוך עיגול‏ ‏ניקח קסם נעשה צורה מעל ,נאפה ‏את העוגה על חום 180 מעלת 40 ‏דקות לבדוק כל אחת והתנור ,שלה ‏בתיאבון סיגלית ימין

עוגת זברה ‏אוורירית ‏יפייפיה וטעימה_מתכון של סיגלית ימין
סיגלית ימיןספר המתכונים של
מתכון של

סיגלית ימין

204 מתכונים