150 גרם מרגרינה
150 גרם סוכר
4 ביצים
175 גרם קמח
75 גרם קורנפלור
3 כפיות מחוקות אבקת אפייה .
לקרם :
250 גרם חמאה
1 חבילה פודינג אינסטנט
2 כוסות חלב
1 כוסית רום
לקרוקנט :
1 כף חמאה
4 כפות גדושות סוכר
75 גרם פתיתי שקדים
בכל פרוסה כ-670 קלוריות .
לטרוף מרגרינה וסוכר ולהוסיף את הביצים אחת אחת . לערבב קמח עם אבקת אפייה וקורנפלור ולהוסיף כף אחר כף לתערובת .
לצקת את הבצק בסיר הפלא (או בתבנית "זר" ) , לאפות בטמפרטורה של 175 מעלות 40-45 דקות .
לקרם : להקציף את החמאה וסוכר ולהוסיף תוך כדי בחישה אבקת פודינג וחלב לסירוגין . להוסיף רום .
לקרוקנט : לחמם חמאה וסוכר ולהזהיב בשומן את השקדים . להניח על צלחת משומנת ולקרר . לקצץ בסכין .
לחתוך את העוגה שהתקררה פעמיים ברוחב . למלא בקרם ולמרוח מלמעלה .
לפזר את הקרוקנט גם בשוליים.