אופן הכנה –
1. ללוש היטב את כל חומרי הבצק,
קמח להוסיף בסוף, ( אם הבצק רך להוסיף עוד חצי כוס).
בצק רך ונעים .
לתת מנוחה שעה ( אפשר לילה במקרר).
2. לחלק את הבצק ל- 3 חלקים.
3.. לרדד בצק על נייר אפיה.
4. . להעביר לתבנית מלבנית
למרוח שכבה של ממרח חלבה,
ומעל לפזר שערות חלבה
לפזר שקדים מולבנים.
לקחת חתיכה קטנה מהבצק
ולגרד למעלה.
5. לאפות בתנור שחומם מראש
ל-180 מעלות כחצי שעה או עד הזהבה.
6 להניח מעל נייר אפיה את הבצק שנישאר
ולרדד לעלה דק
למרוח ממרח חלבה
לפזר מעל שערות חלבה
לגלגל לרולדה, לסמן חיתוך (לא לחתוך עד הסוף)
( יוצא 2 רולדות)
7. לאפות בתנור שחומם ראש ל-180 מעלות.
עד גוון זהוב ויפה
8. להניח לצינון מוחלט.