ממליצה בחום והערצה לעוגה טובה וטעימה מומלצת
כוס קמח דוחן
1/2 כוס קמח קונידיטור
1/12 כוסות קורנפלור
כוס שקדים מולבנים קלויים קצוצים גס קטן
3/4 כוס חלבונים כוס חד פעמית חמה
1.1/4 שקית אפיה
2 כוסות מיץ תפוזים
גד תפוז חופן
חופן צימוקים/ חמוציות
קופסת קרם קוקוס ללא הנוזלים
כוס סוכר
תמצית שקדים
תמצית וניל
כף שטוחה אניס
לציפוי
1/2 צנצנת לוטוס יאמי
להכנה
מעבירים למיקסר חלבונים ומקציפים ובהדרגה מוסיפים סוכר ב-3 פעמים, לקצף יציב
בקערה נפרדת מערבבים שאר המרכבים לתערובת אחידה לא מדי.
את החלבונים המוקצפים מוסיפים לתערובת בעטיפה הדרגתית. ב-3-4 פעמים
מעבירים את התערובת לסיר פלא / סבתא לא משומן מעבירים לתנור
שחומם מראש ל-180 מעלות. טורבו 10 דקות. ראשונות. ואחר מעבירים לאפיה רגילה.
2 קווים כ- 45-50 דקות כל תנור שונה
כשהעוגה קרה להמיס לוטוס ולצפות את העוגה בשכבה דקה .אחידה
לבריאות