Share with:


חלבי

אופן הכנה

חומרים:
6ביצים מופרדות
קורט מלח
1 ו- 1/4 כוסות סוכר
1 שקית סוכר וניל
200 גרם נטורינה בטעם קוקוס רכה מאוד 2.5כוסות קמח מנופה
1 שקית אבקת אפייה
1 קופסא אינסטנט פודינג וניל
1/4 כפית סודה לשתיה
1 כוס מיץ קלמנטינות סחוט טרי /תפוז
לשכבה אמצעית:
1 כוס שערות חלווה
1 כוס שוקולד ציפס

ציפוי:
200 גר שוקולד מריר מומס עם 1 מיכל שמנת מתוקה.

הכנה:
מקציפים חלבונים, קורט מלח עם 1 כוס סוכר בהדרגה לקצף יציב ומעבירים לקערה נפרדת.
באותה קערה מקציפים נטורינה, רבע כוס סוכר, שקית סוכר וניל לקרם בהיר, בהדרגה מוסיפים חלמונים, מיץ קלמנטינות וחומרים יבשים לקבלת בלילה אחידה. לבלילה זו, מעבירים שליש מכמות קצף החלבונים ומערבבים. מקפלים את יתרת הקצף בעדינות לבלילה אחידה. לתבנית 26 משומנת מעבירים חצי מכמות הבלילה, מפזרים שערות חלווה ושוקולד ציפס, מעל מכסים ביתרת הבלילה .
אפייה בתבנית ב180 מעלות עד להזהבה ומקררים
מצפים בגאנש ומקשטים בשערות חלווה

באהבה, אורנה ועלני 💕🌹

עוגת חלווה
אורנה ועלניספר המתכונים של
מתכון של

אורנה ועלני

433 מתכונים