Share with:


פרווה

אופן הכנה

לכבוד שבת קודש❤

מתכון-
5 ביצים L
1/2 כוס סוכר חום ( שתיה חמה)
1/2 כוס סוכר לבן
כוס שמן
כוס מים
כפית תמצית וניל
כף קינמון
100 גרם חלווה מפוררת
או ממרח חלווה
2 כוסות קמח
1 אבקת אפיה.

אופן ההכנה-
בקערת המיקסר נכניס את הביצים
והסוכר החום והלבן להקצפה
במהירות גבוהה. עד שהקצף תפוח ובהיר
להנמיך מהירות ולהוסיף את החומרים
לפי הסדר.
תבנית עגולה מס' 26 או 2 אינגלייש
משומנת הייטב ומקומחת
פזרתי סוכר חום. ואגוזים
לשטח את התערובת העוגה.
תנור שחומם מראש 160 מעלות
כ-50 דקות.
כשהעוגה מתקררת להוציא מהתבנית.
(אפשר לשפוך מייפל כשהעוגה חמה)
אני השארתי ככה .
יצא מעולה וטעים.

עוגת חלווה  ואגוזים💕_מתכון של אילנה בוכריס – מאסטר מתכונים
אילנה בוכריסספר המתכונים של
מתכון של

אילנה בוכריס

301 מתכונים