Share with:


חלבי

אופן הכנה

בסיס
תבנית 24/26 משומנת כולל דפנות התבנית
2 כוסות עוגיות טחונות דק
120 גר חמאה מומסת

לעוגה
400 גר גבינת שמנת
250 גר גבינה לבנה
200 גר שמנת חמוצה
1 כוס סוכר
4 כפות חמאת בוטנים( לא חלקה)
1 כוס נטיפי קרם בוטנים לאפיה.
4 ביצים
1/4 כוס קמח
1 כפית תמצית וניל

ציפוי
200 גר שוקולד לבן
1 מיכל שמנת מתוקה
1 כף חמאת בוטנים

קישוט
כיד הדמיון

הכנה
לערבב ביסקוויטים עם חמאה מומסת להצמיד לבסיס התבנית כולל הדפנות.
לבלילה
להקציף גבינות, סוכר, תמצית וניל.
בהדרגה להוסיף ביצה אחר ביצה ולאחד.
להוסיף את שאר החומרים.ולאחד לבלילה חלקה
לשפוך את הבלילה לתבנית ולישר.
אפייה של 1/4 שעה בטמפרטורה של 180 ואחר כך כשעה בטמפרטורה של 160
לשמור במקרר כיממה.
להמיס 200 גר שוקולד לבן יחד עם 1/4 מיכל שמנת מתוקה ולקרר.
להקציף יחד עם שארית שמנת המתוקה לקצף יציב.
למרוח מעל העוגה ולקשט כיד הדמיון

עוגת חמאת בוטנים וגבינה בזיגוג שוקולד לבן
אורנה ועלניספר המתכונים של
מתכון של

אורנה ועלני

433 מתכונים