1/2 קג בשר בקר קצוץ דק
2 בצלים קצוצים.
4 כפות סוכר
1 כף מלח שטוחה
3 כפות קינמון
1 כפית ציפורן
1 כף שטוחה פפריקה
1 כפית פלפל לבן.
1/4 קג בוטנים גרוסים
1/4 קג אגוזי מלך קצוצים
ללוש ולאחד היטב את כל החומרים , להכין יום לפני הבישול.
ליצור גליל מהתערובת ולהכניס לרשת.
את הגליל המרושת להכניס בשקית קוקי ולהכניס לבישול בסיר החמין.
בהצלחה.
שתפו אותנו בגלילה שלכם כשתכינו.❤👏❤
למעבר למתכון החמין השלם לחצו כאן