*את העוגה הכנתי בשתי קערות של המיקסר.
בכל קערה שמים
3 ביצים
3/4 כוס סוכר
תמצית וניל איכותית
תמצית לימון
מקציפים לקצף תפוח
ועוברים להקצפת הקערה השנייה.
מנמיכים מיקסר מוסיפים
1/4 כוס שמן ומערבלים
מערבבים בקערה
1/4 כוס פודינג וניל
1/4 כוס קוקוס
1/2 כוס קמח
חצי אבקת אפייה
קורט אבקת סודה לשתייה
מוסיפים לקערה לסירוגין עם 1/2 כוס חלב/מים.
מערבלים לאיחוד ומחליפים בקערת המיקסר הראשונה.
מפעילים מיקסר במהירות איטית מוסיפים
1/4 כוס שמן
שמים בכוס
1/2 כוס מיץ תפוזים
בקערה של הקמח מערבבים
3/4 כוס קמח
1/4 כוס קקאו
כף נסקפה
חצי אבקת אפייה
קורט אבקת סודה לשתייה
מוסיפים לסירוגין ומערבלים לאיחוד.
משמנים טוב שתי תבניות זהות (עגול או לב) וכל קערה יוצקים לתבנית אחת ואופים עד שמוכן ומצננים.
מחלצים את העוגות מהתבניות וחותכים את העוגות לשתי חצאים.
קרם קוקוס לעוגת רפאלו:
1 שמנת מתוקה
1 כוס חלב
2 כפות סוכר
2 כפות פודינג וניל
2 כפות קוקוס
מקציפים לקרם יציב מצפים חצי שכבה, מכסים החצי השני ומצפים מעל ומסביב לחצי עוגה.
ציפוי שוקולד לבן:
100 מל שמנת מתוקה
200 גרם שוקולד לבן
ממיסים יחד ומערבבים היטב מצפים את החצי עוגה למעלה ועושים טפטופים מסביב, מכניסים למקפיא להתייצבות.
מקשטים ברפאלו וקוקוס.
קרם שוקולד לעוגת פררו:
1 שמנת מתוקה
1 כוס חלב
1 פודינג וניל
מקציפים לקרם יציב מצפים חצי עוגה, מכסים בחצי השני ומצפים מעל ומסביב לחצי העוגה.
ציפוי שוקולד לפררו:
100 מל שמנת מתוקה
100 גרם שוקולד אגוזים
או שוקולד חלב/ מריר ומוסיפים אגוזים קצוצים
ממיסים יחד במיקרו מערבבים היטב ומצפים את החצי עוגה מעל העוגה ומסביב עושים טפטופים, מכניסים למקפיא להתייצבות.
מקשטים בפררו.
מצמידים את שתי החצאים לעוגה שלמה ושומרים במקרר.
בהצלחה אילנית.