Share with:


פרווה

מה צריך?

כלים :
כוס חד פעמי שתייה קרה
תבנית עגולה מספר 26
.
מצרכים לעוגה:
‏כוס סוכר
שני כוסות קמח מנופה
שש ביצים
3/4 כוס שמן
חצי כוס מים
חצי כוס אגוזים ‏טחון דק
חצי כוס פיסטוק ‏טחון דק
שקית אבקת אפייה
שקית סוכר וניל ‏

אופן הכנה

בקערת המיקסר‏ להקציף ביצים שלמות ‏לקצף צהוב בהיר להוסיף סוכר סוכר וניל שמן בזרם דק

להמשיך להקציף שלוש דקות להסיף את המים לסגור את המיקסר לערבב את הקמח האגוזים והפיסטוק

אבקת אפיה ‏ולהוסיף לקצף בהדרגה לערבב עד ‏שהכל נטמע

‏משמנים ‏ ‏תבנית יוצקים את הבלילה אופים על חום 180 מעלות 45 דקות

בתאבון ‏בהצלחה

עוגת טורט,‏פיסטוק ואגוזים_מתכון של סיגלית ימין
סיגלית ימיןספר המתכונים של
מתכון של

סיגלית ימין

204 מתכונים