כלים : | |
כוס חד פעמי שתייה קרה | |
תבנית עגולה מספר 26 | |
. | |
מצרכים לעוגה: | |
כוס סוכר | |
שני כוסות קמח מנופה | |
שש ביצים | |
3/4 כוס שמן | |
חצי כוס מים | |
חצי כוס אגוזים טחון דק | |
חצי כוס פיסטוק טחון דק | |
שקית אבקת אפייה | |
שקית סוכר וניל |
בקערת המיקסר להקציף ביצים שלמות לקצף צהוב בהיר להוסיף סוכר סוכר וניל שמן בזרם דק
להמשיך להקציף שלוש דקות להסיף את המים לסגור את המיקסר לערבב את הקמח האגוזים והפיסטוק
אבקת אפיה ולהוסיף לקצף בהדרגה לערבב עד שהכל נטמע
משמנים תבנית יוצקים את הבלילה אופים על חום 180 מעלות 45 דקות
בתאבון בהצלחה