לא יכול להיות יותר מתוק מזה מעדן/סיגלית ימין
מצרכים
כוס חד פעמי שתיה קרה תבנית עגולה 24
שש ביצים.
שתי כוסות קמח מנופה ,
כוס סוכר,
חצי כוס מים / או מיץ תפוזים ,.
3/4 כוס שמן
2 סוכר וניל
1 אבקת אפיה .
חצי כוס אגוזי מלך קצוץ דק
200 שוקולד מריר להמיס במיקרוגל עם כפית שמן!!!
רבע כוס שוקולד צ׳יפס,
אופן ההכנה
להמיס את השוקולד במיקרוגל עם כפית שמן להניח בצד להתקרר!!
בקערת המיקסר להקציף את החלבונים
לקצף בהיר תופח להוסיף סוכר בהדרגה , סוכר וניל, , להוריד את מהירות המיקסר,. להוסיף את החלמונים את השמן ,את המים ,את הקמח ואבקת אפיה לערבב ביחד עד שהכל נטמן להוציא כוס מהבלילה בקערה נפרדת מוסיפים את השוקולד מערבבים ומוסיפים לשער הבלילה מערבבים
יוצקים את הבלילה לתבנית משומנית עם נייר אפיה אופים את העוגה על חום
180 מעלות מעלות 55. דקות לבדוק כל אחת והתנור שלה שהקסם יוצא יבש
בתיאבון סיגלית ימין !!