Share with:


חלבי

אופן הכנה

תבנית יורדת בקוטר 26ס"מ

מצרכים הדרושים לטורט
6 ביצים מופרדות
5 כפות שמן
140 גרם קמח תופח
200 גרם סוכר

מצרכים למילוי
500 גרם גבינה לבנה 9%
1גבינת נפוליון
1 שמנת חמוצה
4 כפות אבקת סוכר
5 כפות ריבת חלב

ציפוי מס 1
5 כפות ממרח לוטוס
מומס כמה שניות במיקרוגל

ציפוי מס 2
מצרכים לגנאש
1 שמנת מתוקה
200 גרם שוקולד מריר
100 גרם שוקולד חלב

ציפוי מס 3
5 כפות ממרח לוטוס

אופן הכנת הטורט
1)מקציפים את החלבונים עם הסוכר עד לקבלת קצף יציב ,בקערה נפרדת מערבבים את החלמונים עם השמן, מוסיפים אותם לחלבונים ומוסיפים בהדרגה את הקמח בתנועת קיפול ,שופכים את התערובת לתבנית מרופדת בתחתית וגם בדפנות בקוטר 26ס"מ

2)אופים בתנור שחומם מראש ל180 מעלות
כ 25 עד 30 דק כל תנור עם החום שלו
מכניסים קסם ואם יוצא ישב אז אפשר להוציא , ממתינים שהעוגה תתקרר מחלצים את העוגה הפוכה וחותכים אותה ל2 שכבות באופן שווה עם מסור לעוגה

המילוי:
1)מערבבים בעדינות את הגבינות עם הסוכר
מכניסים את הריבת חלב+ אבקת סוכר ושוב ערבוב בתנועת קיפול

2)שמים שקף סביב העוגה,
מורחים בנדיבות על העוגה ומכסים עם החלק השני של הטורט
ו מה שנישאר מהקרם שמים על העוגה. מכניסים את העוגה למקפיא ?לשעתיים?

הכנת ציפוי מס 1
ממיסים 5 כפות ממרח לוטוס במיקרוגל
,שופכים על העוגה הקפואה ומחזירים למקפיא עד להכנת הציפוי השני

הכנת ציפוי מס 2
הכנת הגנאש
שמים על הגז את השמנת המתוקה עד סף רתיחה , מכניסים את השוקולד מריר ושוקולד , ממתינים דק?ומערבבים עד לקבלת גנאש יפה ומבריק
שופכים על העוגה הקפואה ,מחזירים את העוגה למקפיא
לשעה

הכנת ציפוי מס 3
ממיסים את הממרח לוטוס ושופכים על העוגה ומכניסים לקירור

לקשט לפי הבחירה שרוצים, השמיים הם הגבול

טיפ קטן :חותכים את העוגה עם סכין חדה וחמה ככה יוצא ממש פרוסה יפה וסימטרית

Jacqueline fadelon

עוגת טורט במילוי גבינות ,ריבת חלב גנאש שוקולד מריר ,שוקולד חלב וממרח לוטוס
זקלין פדלוןספר המתכונים של
מתכון של

זקלין פדלון

520 מתכונים