לבשל בשתי סירים קטנים
שמנת מתוקה ו200 גרם שוקולד מריר
בסיר השני שמנת מתוקה ו200 שוקולד לבן .
להמיס לקרר ולהכניס לקירור למספר שעות
הכנת הטורט
להקציף 5 חלבונים עם כוס סוכר לקצף חזק ויציב. להוריד דרגה נמוכה ולהכניס בזרם דק חלמונים חצי כוס שמן וחצי שמנת מתוקה .להוריד מההקצפה ולערבב בצורת עטיפה 2 כוסות קמח 1 סוכר וניל 1 אפיה .
לערבב טוב ולהכניס לתבנית 26 ולאפות על 180 כ40 דקות בערך..לקרר ולחלק ל3 בסיסים.
להקציף 1 שמנת מתוקה1 אינסטנט וניל וחצי כוס חלב ולחלק ל2 .
באחת לשפוך את השוקולד החום ובשניה את השוקולד הלבן .
לערבב טוב ולקשט את הטורט …
טורט מוס חום טורט מוס לבן וכו' לצפות ולקשט