Share with:


מה צריך?

לטורט :
5 ביצים שלמות
3/4 כוס סוכר
קורט מלח
1 כוס מידה קמח תופח
3 כפות שמן
לקרם מסקרפונה:
1 שמנת מתוקה
1 כוס חלב
1 פודינג וניל
1 גבינת מסקרפונה
2 כפות אבקת סוכר
חצי קופסה של אננס מסונן וטחון
לזילוף:
1 שמנת מתוקה
1 פודינג וניל
1/2 כוס חלב
לקישוט :
קוקוס קלוי

אופן הכנה

1) מקציפים את הביצים שלמות עם קורט מלח הסוכר בהדרגה
ל 10 דק עד לקבלת קצף תפוח

2) מכבים את המקסר ומכניסים את הקמח בהדרגה תוך כדי קיפול בעדינות

3) מחלקים את התערובת לשני תבניות זהות בקוטר 26 ס"מ מרופדות בנייר אפייה בתחתית וגם בדפנות
4)אופים בתנור שחומם מראש ל 180 מעלות כ 30 דק

5)הכנה קרם גבינה מסקרפונה
מכניסים למקסר את החלב, פודינג וניל מקציפים עד ליציבות חלקים ומכניסים את הגבינה בהדרגה עד ליציבות

6)מחלצים את העוגות ומרטיבים
חלק אחד עם המיץ אננס מורחים בנדיבות קרם גבינה ומעל מניחים אננס טחון,מניחים את החלק השני של העוגה ושוב מרטיבים עם מיץ אננס ומסיימים עם שאר הקרם ומיישרים, מפזרים קוקוס קלוי סביב העוגה

בזילוף:
מקציפים שמנת מתוקה , פודינג וניל וחלב עד ליציבות , מכניסים לשקית זילוף ומזלפים , מפזרים קוקוס קלוי

עוגת טורט במילוי קצפת קרם גבינת מסקרפונה ואננס
זקלין פדלוןספר המתכונים של
מתכון של

זקלין פדלון

520 מתכונים