חומרים לטורט:
6 ביצים XL
1 כוס סוכר
2 שקיות סוכר וניל
2 כפות שמן
1.5 כוסות קמח תופח
חומרים לקרם:
1 שמנת להקצפה
1 כוס חלב
1 אינסטנט פודינג וניל
1 שקית ג'לי תותים (להכין לפני שיוצקים)
תותים כ-200 גר'
להרטבת העוגה :
1.5 כוסות מים
1 כף סוכר
1 כפית רום /ברנדי
אופן ההכנה:
להקציף את החלבונים במהירות גבוהה, להוסיף את הסוכר בהדרגה .. החלמונים השמן וסוכר וניל עד לקבלת קצף יציב אך לא קשה..
להאט את המיקסר למהירות נמוכה ולהוסיף את הקמח לערבב עד להבלעתו כחצי דקה…להמשיך ידני.
לשמן רק את תחתית התבנית 26 …להניח את התבנית בשלב התחתון בתנור , לאפות בחום 160 כ-45 דקות או עד להזהבה.
לאחר צינון העוגה, לפרוס את העוגה ל-2 חלקים , להרטיב את העוגה במים שהכנו, למלא את העוגה בקרם הוניל , גם לחלק העליון, לסדר את התותים, להכין את הג'לי ולצקת מיד על התותים לשמור המקרר .
הערות :
אפשר לפרוס את העוגה ל-3
*** להכפיל בחצי את הג'לי
***אפשר לשים פרי אחר
*** קמח רגיל + א. אפיה
בהצלחה !!!🍓🍇🍍🥝