* תבנית עגולה 22 ס"מ
4 ביצים Large מופרדות.
1 כוס סוכר
חצי כוס שמן קנולה
1 כוס קמח לבן
תרסיס שמן קנולה
הכנה:
1. לחמם את התנור מראש לחום של 160 מעלות.
2. להקציף במיקסר את החלבונים עד שמתקבל קצף חזק (כ- 4 דקות).
3. להוסיף בהדרגה את הסוכר ולהמשיך להקציף כ- 3-4 דקות נוספות.
4. להוסיף את החלמונים אחד אחרי השני, להוסיף גם את השמן, להמשיך להקציף כדקה נוספת ולהוריד את מהירות ההקצפה.
5. להוסיף בהדרגה את הקמח ולהמשיך לערבל שהקמח נטמע היטב בתערובת (מתקבלת מעין עיסה).
6. לרפד תבנית 22 ס"מ בנייר אפייה, לשמן מעט, לשפוך את תערובת הטורט ולאפות במשך כ- 30 דקות בתנור (לבדוק עם קיסם – אמור לצאת יבש וכך יודעים שבסיס הטורט לעוגה מוכן).