המטבח של תכלת – סדנאות לעוגות מרוקאיות,בישול ואפיה… טלפון : 0505878487
נשארו שאריות מהסדנא
לא נכין עוגה ???
😊
טיפ:
❤ אחריי שהעוגה מתקררת לחלוטין
תעטפו אותה בניילון נצמד,
תכניסו למקרר לפחות 4 שעות לפניי שחותכים וממלאים.
❤ לחיתוך מדוייק, שימו קיסמים לסימון גובה החיתוך וקוטר , תניחו מעל לקיסמים חוט דנטאלי, ופשוט להדק בבת אחת, ככה החיתוך יהיה מדוייק ובלי פירורים.
❤להרטיב עוגה – בקבוק מים אישי קטן,
לחורר מלא חורים בפקק, כמו מסננת.
להכין סירופ מתוק: 2 כוסות סוכר כוס מים לבשל לפחות 15 דקות, לכבות לתת לזה להתקרר,אפשר עכשיו להוסיף טעמים,
אפשר תמציות , או ע"י מיץ פרי טיבעי ,ליקר,
ווניל, תפוז, לימון, שקדים, שוקולד..
למלא, לעטוף מסביב שיכבה דקה מאוד
ושוב לעטוף בניילון נצמד, ולהכניס למקרר לכמה שעות.
רק כשהמילוי התייצב, והמעטפת הראשונה התקבעה, רק אז מבצעים עיטוף סופי מושלם מסביב.