Share with:


חלבי

אופן הכנה

עוגת השבת שלי

לבצק 5 ביצים.
חצי כוס סוכר
תמצית וניל.
2 כוסות קמח
שקית א. אפיה
חצי כוס שמן
חצי כוס מיץ תפוזים
סלסלת אוכמניות
סלסלת פטל.

לציפוי: שמנת מתוקה להקצפה
4 כפות אינסטנט פודינג.
להקציף ביצים וסוכר.
להוסיף בהדרגה קמח אבקת אפיה תמצית וניל, שמן מיץ תפוזים.
לצקת לתבנית מרובעת או מלבנית
לאפות בחום 170 40 דקות
להקציף שמנת מתוקה עם האינסטנט לצפות את העוגה כולה.
לסגור מעל את פירות היער.

עוגת טורט פטל ואוכמניות_מתכון של צופית בן יוסף – מאסטר מתכונים
צופית בן יוסףספר המתכונים של
מתכון של

צופית בן יוסף

229 מתכונים