מצרכים
כוס חד פעמי שתייה קרה
תבנית 26
שש ביצים
1 כוס סוכר
2 כוסות קמח מנופה
3/4 כוס שמן
2 סוכר וניל
1 אבקת אפיה
1 כוס פקאן טחון גס
1/2 כוס מיץ לימון
קרם לעוגה
500 גרם שמנת מתוקה
1 אינסטנט פודינג וניל
1/2 כוס חלב
2 כפות סוכר
250 גרם גבינה מסקרפונה
הכנה
בקערת המיקסר להקציף ביצים שלמות להוסיף סוכר בהדרגה סוכר וניל להמשיך להקציף 10 דקות להוריד את מהירות המיקסר להוסיף שמן בהדרגה כוס פיקאן מיץ לימון קמח הפקת אפיה לשמן תבנית עגולה עם נייר אפיה לצקת את הבלילה
לאפות על חום 180 מעלות 45 דקות אצלי. כל אחת. והתנור שלה כשהעוגה מוכנה לצנן טוב טוב להכין
קרם :
להקציף שמנת מתוקה עם סוכר חצי כוס חלב אינסטנט פודינג וניל גבינה מסקרפונה
לפרוס את העוגה לשלוש שכבות. לצקת קרם בנדיבות לכסות שכבה ראשונה שכבה שניה שכבה שלישית לצפות את העוגה לקשט כיד המלך
בתיאבון
סיגלית ימין