ללא נוזלים 3 שכבות במילוי קרם משמש וציפוי משמש
מרכיבים לטורט
6 ביצים שלמות
225 גרם סוכר
225 גרם קמח
3 כפות קורנפלור
2 אבקת אפייה
למלית
2 שמנת צמחית
1 פודינג וניל
400 גרם משמש טחון למחית
ומיץ משמש להרטיב את העוגה
לציפוי
200 משמש
1/3 כוס מים
1/3 כוס סוכר
7 גרם ג'לטין=
חצי שקית
לזילוף:
חצי שמנת צימחית חצי פודינג וניל
רבע כוס חלב סויה
הטורט.
שמים בקערה את כל החומרים לטורט זה אומר ביצים שלמות, סוכר קמח, קורנפלור ואבקת אפייה ללא שמן וללא מיץ .
מקציפים עד לקבלת קצף תפוח מאוד .
שופכים לתבנית קפיצית בקוטר 26 ס"מ מרופדת בנייר אפייה ומשומנת בתחתית וגם בדפנות ואופים בתנור שחומם מראש ל160 מעלות כ50 דקות..
מקררים ומחלצים חותכים את העוגה ל 3 .
מניחים שקף סביב לרינג 26 ס"מ ומניחים חלק אחד של העוגה .
מרטיבים עם מיץ משמש .
מקציפים את השמנת צמחית פודינג וניל עד ליציבות לאחר מכן מכניסים לתוך הקצפת את המחית מנגו ושוב מערבבים .
משטחים בנדיבות על העוגה ומכסים עם עוד חלק מהעוגה ושוב מרטיבים עם מיץ מנגו ומכסים עם השכבה אחרונה של העוגה שוב מרטיבים ושוב ומסיימים עם הקרם מכניסים למקרר ליציבות.
לציפוי:
שמים על הגז את משמש ואת הסוכר עד לרתיחה מוסיפים את ג'לטין המומסת ומערבבים עם בלנדר מוט ושופכים על העוגה .
מקציפים את השמנת הצמיחית עם פודינג וחלב סויה עד לקבלת קרם יציב ומזלפיף ומניחים משמש סביב העוגה