Share with:


פרווה

אופן הכנה

 

להקציף 7 ביצים יחד עם כוס סוכר עד לקצף תפוח ואוורירי
להוריד דרגת מיקסר ולהוסיף 1/4 כוס שמן בזרם דק 2 כוסות קמח אפשרי קמח תופח או קמח רגיל ואפיה 1
1 סוכר וניל .
לשמן 3 תבניות חד פעמי עגולות ולחלק את הבלילה ל3
אפיה על טורבו 10 דקות בלבד את שלושתם יחד ולצנן.
להקציף 2 שמנת פרווה ולהכניס למקרר
לקלוף 5 תפוחי גרנד לחתוך לקוביות קטנות לשים על מחבת יחד עם חצי כוס סוכר וכפית קינמון
לקרמל עד לריכוך התפוחים. להוסיף כוס פיצוחים שבורים גס כוס צימוקים ולכבות את הגז ולקרר.
הרכבת העוגה : טורט ,קצפת , ותפוחים וכך הלאה …לצפות ולקשט.
לקישוט:לחתוך 3 תפוחים לחצי ואז לדק לשים על מחבת יחד עם קורט קינמון וכפית סוכר עד לרכות התפוחים לקרר ולקשט

בברכת שנה טובה ומתוקה ❤️

עוגת טורט קרם ותפוחים_מתכון של ירדנה ג'נאח – מאסטר מתכונים
ירדנה ג'נאחספר המתכונים של
מתכון של

ירדנה ג'נאח

1187 מתכונים