Share with:


פרווה

אופן הכנה

 

מצרכים במידה כוס ח.פ חם

6 חלבונים
1/2 1 כוס סוכר
3/4 כוס שמן
3/4 כוס מיץ תפוזים
גרידת תפוז או לימון (לא חובה)

2 כוסות קמח
1 אפיה
1 וניל
100 גרם שוקולד מגורד
1 כף אבקת נס קפה
2 כפות קוקוס
1/4 כוס אגוזים טחונים דק

אופן הכנה
להקציף את החלבונים עם הסוכר והוניל בהדרגה
אחרי שמסיימים את ההקצפה
מוסיפים את החלמונים השמן מיץ התפוזים
ואחר כך מוסיפים את הקמח אבקת אפיה שוקולד מגורד .אגוזים טחונים ונס קפה

לשמן תבנית בינונית ולצקת את הבלילה

אני הוספתי רבע כוס שוקולד צ'יפס פזרתי אותם מעל הבלילה לפני האפיה

אופים בחום בנוני עד שקיסם יוצא יבש !
בערך 35 דקות אפיה
עד 40 דקות בערך

בהצלחה אסתי מטבח בכיף 🙌

עוגת טורט רכה ועשירה_מתכון של אסתי – מאסטר מתכונים
אסתי זוהר מטבח אותנטיספר המתכונים של
מתכון של

אסתי זוהר מטבח אותנטי

264 מתכונים