מצרכים
כוס חד פעמי שתייה קרה
תבנית עגולה מספר 26
כוס סוכר
שני כוסות קמח מנופה
חמש ביצים
3/4 כוס שמן
חצי כוס מים רותחים
כוס אגוזים טחון גס
שקית אבקת אפייה
שקית סוכר וניל
50 גרם שוקולד מגורד
הכנה
בקערת מיקסר להקציף ביצים שלמות לקצף צהוב בהיר להוסיף סוכר בהדרגה להמשיך להקציף שלוש דקות לכבות את מהירת המיקסר להוסיף קמח מנופה הבקת אפיה כוס אגוזים סוכר וניל שוקולד מגורר מפעילים את המיקסר מתחילים להקציף במהירות נמוכה מוסיפים שמן בזרם דק ברגע שהשמן נטמן מוסיפים חצי כוס מים רותחים מכבים את המיקסר משמינים תבנית יוצקים את הבלילה אופים על חום 180 מעלות 45 דקות
בתאבון בהצלחה