Share with:


פרווה

אופן הכנה

מצרכים
‏כוס חד פעמי שתייה קרה
תבנית עגולה מספר 26
‏כוס סוכר
שני כוסות קמח מנופה
חמש ביצים
3/4 כוס שמן
חצי כוס מים רותחים
כוס אגוזים ‏טחון גס ‏
שקית אבקת אפייה
שקית סוכר וניל
50 גרם שוקולד מגורד ‏

הכנה ‏
בקערת מיקסר‏ להקציף ביצים שלמות ‏לקצף צהוב בהיר להוסיף סוכר בהדרגה להמשיך להקציף שלוש דקות לכבות את מהירת המיקסר ‏להוסיף קמח מנופה הבקת אפיה כוס אגוזים סוכר וניל שוקולד מגורר ‏מפעילים את המיקסר מתחילים להקציף ‏במהירות נמוכה מוסיפים שמן בזרם דק ברגע שהשמן נטמן ‏מוסיפים חצי כוס מים רותחים ‏מכבים את המיקסר ‏משמינים ‏ ‏תבנית יוצקים את הבלילה אופים על חום 180 מעלות 45 דקות
בתאבון ‏בהצלחה

עוגת טורט שוקולד אגוזים
סיגלית ימיןספר המתכונים של
מתכון של

סיגלית ימין

204 מתכונים