6 ביצים
אחד וחצי כוסות סוכר
אחד וחצי כוסות שוקולית
אחד וחצי כוסות או שמנת מתוקה או מיץ תפוזים
2 כפות תמצית וניל
אחד ורבע כוסות שמן
3 כוסות קמח.
2 אבקת אפיה
אופן ההכנה
להקציף בצים שלמות כמה דקות ולהוסיף בהדרגה את הסוכר עד שמיתקבל קצף תפוח.
להוסיף בהדרגה שמן ומיץ או שמנת וניל
לנפות בקערה ניפרדת קמח שוקולית ואבקת אפיה וערבב ולהוסיף לתערובת הביצים רק עד שמתערבב טוב לא הרבה
לאפות בחום של 150 מעלות שעה ורבע או עד שקיסם יוצא יבש
בהצלחה