תבנית 26
6 בצים מופרדות.
כוס וחצי סוכר+2 שקיות סוכר וניל.
חצי כוס שמן.
כף תמצית וניל.
2 כוסות קמח+ 1 שקית אבקת אפיה.
אופן ההכנה.
להקציף חלבונים עים הסוכר
לקצף לבן .להוסיף את החלמונים עים תמצית הוניל והשמן. להקציף לקצף תפוח.
ובעדינות לשים את הקמח אבקת אפיה בצורת קיפול.
לשמן תבנית.ולאפות בחום170 כ..45 דקות.לבדוק שהקסם יבש.
לקרר לפרוס ל2 עד 3 שכבות להרטיב ולמלות קצפת שכבה ועוד שכבה ולעטר לפי הדימיון מעל.
להשקות.
כוס מיים 2 כפות סוכר ורום
לערבב היטב ולהרטיב.
לקצפת.
2 קצפת צמחית 2 כפות פודינג .
אפשר מעל שוקולד.ודובדובנים.