Share with:


חלבי

אופן הכנה

חומרים לשכבת הטורט.
4 בצים מופרדים.
חצי כוס סוכר.
3 כפות קורנפלור.
3 כפות שמן.
כף תמצית וניל.
חצי כוס קמח.

אופן ההכנה.
להקציף חלבונים עם הסוכר לקצף לבן .
להוסיף חלמונים עם השמן ותמצית הוניל.
להמשיך להקציף עד קבלת קצף תפןח ואוורירי.
לשים מעל בצורת קיפול את הקמח והקורנפלור.
לשים בתבנית עגולה 24. לאפות כ..10 דקות .

לקרר להקציף.
2 שמנת מתוקה חצי כוס פודינג וניל ו2 כפות
אבקת סוכר.
לשים מעל הטורט ( אפשר להרטיב את הטורט מעט סוכר ומים או משקה אחר )

שלב אחרון זה שלב הג'לי.
קופסת 1 ג'לי תות 2 כוסות מיים רותחים לערבב היטב לקרר לפרוס מעל השמנת המתוקה בצורה יפה פרוסות תות שדה.
ומעל לשפוך את הג'לי.
להכניס למקרר כמה שעות טובות.

עוגת טורט שמנת מתוקה וג'לי_מתכון של טובה ניסים
טובה ניסיםספר המתכונים של
מתכון של

טובה ניסים

185 מתכונים