Share with:


חלבי

אופן הכנה

1) לעוגת הטורט-
3 ביצים L
כוס סוכר ( כוס שתיה קרה)
כוס שמן
כוס מים / מיץ תפוזים
1 אבקת אפיה
כוס קמח
ההכנה-
להקציף ביצים לקצף יציב
להוסיף סוכר לעוד דקה.
להנמיך מהירות ולהוסיף לפי הסדר
קמח במהירות ממש נמוכה.
לשמן ולקמח תבנית 28
לאפות ב-160 מעלות כ-50 דקות.
לקרר את העוגה הייטב.
2) הכנת השמנת-
להקציף 500 מ"ל שמנת
או 2 מיכלים קטנים
רבע כוס סוכר
1 פודינג וניל
לקצף יציב וחזק
למרוח על שכבת העוגה.
3) הכנת הגאנש-
לקחת סיר עם 100 מ"ל שמנת
לחמם על אש נמוכה
להוסיף 2 חבילות שוקולד בלונדי קרמל מלוח
לערבב היטב עד שהשוקולד נמס
להוסיף 2 כוסות בייגלה מלוח – שבור גס.
לתת להתקרר שיתקשה קצת.
לשפוך על העוגה
אפשר לפזר מסביב עוד בייגלה.💖💖💖💖

מתכוןמתכון

עוגת טורט שמנת ,שוקולד בלונדי ובייגלה מלוח_מתכון של אילנה בוכריס
אילנה בוכריסספר המתכונים של
מתכון של

אילנה בוכריס

301 מתכונים