1) לעוגת הטורט-
3 ביצים L
חצי כוס סוכר ( כוס שתיה קרה)
חצי כוס שמן
חצי כוס מים / מיץ תפוזים
1 אבקת אפיה
כוס קמח
ההכנה-
להקציף ביצים לקצף יציב
להוסיף סוכר לעוד דקה.
להנמיך מהירות ולהוסיף לפי הסדר
קמח במהירות ממש נמוכה.
לשמן ולקמח תבנית 26
לאפות ב-160 מעלות כ- 45 דקות
לקרר את העוגה הייטב.
2) הכנת השמנת-
להקציף 500 מ"ל שמנת
או 2 מיכלים קטנים
רבע כוס סוכר
1 פודינג וניל
לקצף יציב וחזק
למרוח על שכבת העוגה.
3) הכנת הגאנש-
לקחת סיר עם 100 מ"ל שמנת
לחמם על אש נמוכה
להוסיף 2 חבילות שוקולד בלונדי קרמל מלוח
לערבב הייטב עד שהשוקולד נמס.
לתת להתקרר שיתקשה קצת.
להניח במקרר כחצי שעה
לשפוך על העוגה.
לפזר למעלה בייגלה עיגולים מלוח.