4 ביצים
כוס וחצי קמח
שקית אפיה
שקית סוכר וניל
כפית תמצית וניל
חצי כפית תמצית רום
כוס סוכר
כוס שמן(הכל כוס חד פעמי שתיה חמה)
לקצפת : שמנת מתוקה 250 מ"ל.
4 כפות אינסטנט פודינג
כף סוכר.
תותים
ושוקלד מומס
להקציף ביצים(ללא הפרדה)
עם הסוכר לקצף לבן ויציב.
להנמיך את המיקסר למהירות נמוכה ולהוסיף את החומרים בהדרגה.
לשמן תבנית עגולה מס 20.
לאפות בחום 170
50 דקות.
להוציא ולקרר
להקציף את השמנת מתוקה עם שאר חומרי הציפוי.
כשהעוגה קרה לחצות אותה למרוח בפנים קצפת ולסדר תותים פרוסים להניח את השכבה השניה עליה ולצפות בקצפת.