טורט
חומרים:⚘roz
6 ביצים
כוס וחצי סוכר
3/4 כוס שמן
1 כוס מיץ תפוזים
1 אבקת אפיה
2 כוסות קמח
2 כוסות קמח
אופן ההכנה:⚘roz
להפריד ביצים בטמפרטורת החדר להקציף חלבונים( את הלבן) עם כוס וחצי סוכר
בהדרגה לאחר מכן
לערבב את כל הנוזלים בקערה ניפרדת
ולהוסיף לחלבונים
לאט ,לנפות את הקמח ולהוסיף בצורת עטיפה
יחד עם אבקת האפיה
לבלילה חלקה
לאפות בחום 150 מעלות
למשך 50-60 דקות
כשהעוגה יוצאת מהתנור
להפוך אותה עד שתצטנן – כשהעוגה מוכנה להפוך אותה זו תבנית מיוחדת ככה העוגה יוצאת רכה ואוורירית
לזרות למעלה אבקת סוכר⚘roz