מצרכים
6 ביצים מופרדות
1 כוס 1/4 סוכר
1 פודינג וניל
1 כוס קמח חד פעמי לשתיה קרה
1 סוכר וניל
2 אבקת אפיה
1 כוס קוקוס
1 כפית קינמון
3 תפוחים קולפים וחתוכים לפלחים
3 תפוחים טחונים
אופן ההכנה
1)מפזרים סוכר ומסדרים את פלחי התפוחים בעיגול בתבנית
עגולה יורדת בקוטר 22 ס"מ מרופדת בתחתית וגם בדפנות בנייר אפייה ומפזרים גם מעל התפוחים ושמים בצד עד להכנת העוגה
2) מקציפים את החלבונים עם הסוכר בהדרגה עד לקבלת קצף יציב
3)הקערה נפרדת מערבבים את החלמונים עם התפוחים המרוסקים ואת , שופכים את הבלילה לחלבונים ומכניסים את הקמח ואת כל השאר בהדרגה ללא מיקסר בתנועת קיפול עד לאיחוד
4) שופכים לתבנית ואופים בתנור שחומם מראש ל180 מעלות
כ 50 דק
5) הופכים את העוגה
ומגישים
Jacqueline fadelon