אחת העוגות שאי אפשר להפסיק לישר ..
עוגת טורט שוקולד אגוזים ליד הקפה
כוס חד פעמי שתיה קרה
תבנית עגולה 24
מצרכים
שש ביצים
שתי כוסת קמח מנופה ,
חצי כוס קקאו מנופה
כוס סוכר,
כוס מים / או מיץ תפוזים ,.
3/4 כוס שמן
2 סוכר וניל
1 אבקת אפיה .
חצי כוס אגוזי מלך
רבע כוס שוקולד צ׳יפס,
אופן ההכנה
בקערת המיקסר להקציף את החלבונים
לקצף בהיר תופח להסיף סוכר בהדרגה ,סוכר וניל,, להריד את מהירות המיקסר, להסיף את החלמונים, את השמן ,את הקקאו ואת האגוזים הקצוצים השוקולד צ׳יפס המים ,את הקמח ואבקת אפיה לערבב ביחד עד שהכל נטמן
יוצקים את הבלילה לתבנית משומנית עם נייר אפיה אופים את העוגה על חום
180 מעלות מעלות 55. דקות לבדוק כל אחת והתנור שלה
בתיאבון סיגלית ימין !!