Share with:


חלבי

אופן הכנה

לטורט
6 ביצים שלמות
225 גרם סוכר
225 גרם קמח
35 גרם קורנפלור
40 מ"ל מים
30 גרם אובלט (תחליף לאבקת אפייה) אבל אפשר גם 1 אבקת אפייה רגיל

לגנאש שוקולד מריר
100 שוקולד מריר
חצי שמנת מתוקה

לזילוף
חצי שמנת מתוקה
רבע כוס חלב
למילוי
1 וחצי שמנת מתוקה
1 וחצי פודינג שוקולד
1 וחצי כוס חלב
4 כפות ממרח נוגט

לפיזור
100 גרם קוקוס

הטורט
מכניסים לקערת המיקסר את כל החומרים של הטורט כולל הקמח ,מקציפים כ 10 דקות עד לקבלת קצף תפוחה ולבן.
שופכים את התערובת לתבנית בקוטר 26 ס"מ מרופדת בנייר בתחתית וגם בדפנות ואופים בתנור🔥 שחומם מראש ל 160 מעלות כ50 דק🕛 .

הכנת הקרם.
שופכים לקערת המיקסר את השמנת המתוקה חלב ופוגינד וניל מקציפים עד לקבלת קצף יציב .
מחממים 30 שניות את ממרח נוגט מקפלים אותו פנימה עד לאיחוד.
חותכים את העוגה ל3 חלקים שווים ומחלקים את הקרם ל2 חלקים שווים מורחים הנדיבות על חלק אחד מכסים עם עוד חלק ושוב קרם ושוב מכסים עם החלק האחרון ומכניסים את העוגה למקפיא לשעתיים.

הכנת הגאנש
שמים על הגז את השמנת המתוקה עד סף רתיחה, מכניסים את השוקולד מכסים בצלחת מספר דקות ומערבבים עד לקבלת גנאש חלק ומבריק .
שמים את העוגה על רשת ושופכים את הגאנש ומפזרים קוקוס סביב העוגה.

לזילוף
מקציפים את השמנת המתוקה עם החלב עד ליציבות מכניסים לשקית ומזלפים

עוגת טורט 3 שכבות במילוי קרם שוקולד נוגט בציפוי גנאש שוקולד מריר וזילוף קצפת
זקלין פדלוןספר המתכונים של
מתכון של

זקלין פדלון

520 מתכונים