Share with:


פרווה

אופן הכנה

 

170°
6 ביצים מופרדות
כוס סוכר(כוס חד פעמי)
חצי כוס שמן (חד פעמי)
1 אפיה
2 וניל
כוס וחצי קמח תופח (כוס חד פעמי )
כף גרדת לימון (לימון 1)

מקציפים את החלבונים. עם חצי כוס סוכר. ומעט מלח. עד שהתערובת מכפילה את נפכה.
להוסיף את השמן . וגרדת הלימון

בקערה נפרדת
להקציף את החלמונים עם יתר הסוכר והסוכר וניל
עד לקבלת קרם מבריק
להעביר לתערובת החלבונים בתנועת קיפול
לאחר מיכן לנפות את הקמח והאבקת אפייה
לתערובת .בתנועות קיפול עלמנת לא להוריד את הנפח
לצקת את הבלילה לאפות בתנור שחומם מראש ל170° בין 35 ל40 דקות עד שהעוגה מזהיבה .ניתן לבדוק עם קיסם
להוציא את העוגה מחלצים מהתבניתומניחים בצד עד לצינון מלא

מתכוןמתכון

עוגת טורט_מתכון של אורנה שונם – מאסטר מתכונים
אורנה שונםספר המתכונים של
מתכון של

אורנה שונם

34 מתכונים