Share with:


פרווה

אופן הכנה

מרכיבים
בצק
1 שקית אבקת אפיה
1/2 כוס סוכר
1 יחידה ביצה
1 וחצי כוס קמח
100 גרם מרגרינה
1/2 כפית גרידת תפוז או לימון

מילוי
2 כפות יין מתוק
4 יחידות ביצים
2 כפות קקאו
1 וחצי כוסות חד פעמי טחינה גולמית
1/4 כוס מים קרים
1 כוס סוכר

הכנה
בצק .
1 וחצי כוסות קמח .
1 אפיה.
חצי כוס סוכר.
1 ביצה.
חצי מרגרינה שימרית בטעם חמאה .
גרידת תפוז או גרידת לימון.
ללוש לבצק קטיפתי שרוצים גם כדורי בצק בתוך העיסה להכפיל כמויות בצק אפשר בלי הכדורים בבצק אז להשאיר כמות רשומה.
לרפד תבנית עים הבצק לאפות 7 דקות בחום 180 מעלות….

מילוי.
לטרוף הכול יחד.
4 ביצים שלמות.
2 כפות קקאו.
1 וחצי כוסות טחינה גולמית.
רבע כוס מים קרים מאוד.
1 כוס סוכר.
2 כפות יין מתוק.

אחרי שטורפים לשים על הבצק שהוצאנו מהתנור לקחת את הבצק מהמקפיא להכין כדורים קטנים לשים מעל המילוי ולתנור 25 דקות לא יותר….לצנן ולטרוף

עוגת טחינה בלעדית_מתכון של אורה ארגוב – מאסטר מתכונים
אורה ארגובספר המתכונים של
מתכון של

אורה ארגוב

207 מתכונים