חומרים הדרושים
רינג עגול בקוטר 24ס"מ
3 חבילות של ביסקוטים
2 שמנת מתוקה
1 פודינג וניל
1 כוס סוכר
250 גרם גבינה לבנה 9%
250 גרם גבינה מסקרפונה
250 גרם גבינת נפוליון
1 כפית תמצית וניל
חומרים לטבילת ביסקוטים
2 כפות נס קפה
2 כפות אבקת סוכר
1 כוס מים פושרים
1 כוס חלב קר
לציפוי גנאש
1/2 שמנת מתוקה
150 גרם שוקולד מריר
לזילוף:
1/2שמנת מתוקה + 1/2פודינד וניל
+ 1/4כוס חלב
אופן ההכנה
1) מקציפים את השמנת המתוקה עם הפודינג ,חלב והסוכר עד לקבלת קצפת יציבה
2)מוסיפים את הגבינות ומערבבים עד לקבלת תערובת אחידה וחלקה
הרכבת העוגה
1)מסדרים שקף סביב התבנית
טובלים את הביסקוטים בקפה ומניחים סביב התבנית במעגל ,בעמידה
טובלים שוב ויוצקים את הביסקוטית בתחתית
ומעל יוצקים את הקרם
2)טובלים שוב ומסדרים בתבנית
ושוב קרם ושוב ביסקוטים
ובסוף מסיימים עם הקרם, מכניסים את העוגה לקירור לפחות שעתיים?
הכנת הגנאש
שמים על הגז את השמנת המתוקה עד סף רתיחה, מכניסים את השוקולד, ממתינים כמה דק ומערבבים עד לקבלת גנאש חלק, שופכים על העוגה
ומקציפים 1/2 שמנת מתוקה עם 1/2 פודינג וניל + 1/3 כוס חלב עד למרקם יציב , מכניסים לשקית זילוף ומזלפים
ומכניסים לקירור? לפחות 4שעות עד ליציבות העוגה
Jacqueline fadelon