לביסקוטים בקפה
1 חבילה ביסקוטים בטעם וניל.
1 כף נס קפה
1/2 כוס מים רותחים
2 כפות איירש קרם
לקרם גבינה
2 שמנת מתוקה להקצפה
1 כוס חלב
1אינסטנט פודינג וניל
100 גר אבקת סוכר
200 גר גבינת שמנת
250 גר גבינת ניו יורק
200 גר שמנת חמוצה
לציפוי
2 כפות קקאו לא ממותק
הכנה
בקערה לערבב כל הגבינות ואבקת סוכר.
להקציף, שמנת מתוקה, חלב ואינסטנט פודינג וניל לקצף יציב
למזג בין שתי המסות עד לאיחוד.
לערבב את כל חומרי הנוזל לביסקוטים.
נטבול כל ביסקוט במהירות בנוזל. נסדר בתבנית, נמרח מהקרם. נמשיך כך עד לגמר הביסקוטים והקרם
להשאיר להתייצבות
לפזר קקאו