לתחתית:
100 גרם שוקולד מריר
100 גרם שוקולד חלב
150 גרם חמאה
4 ביצים
125 מל שמנת מתוקה
1/2 כוס סוכר
סוכר וניל
לשכבת הקרם:
1 שמנת מתוקה
1 כוס חלב
1 פודינג שוקולד
לשכבת הגנאש:
125 מל שמנת מתוקה
100 גרם שוקולד מריר
1 כף ממרח אגוזים
לקישוט:
50 גרם שוקולד לבן
הכנה:
ממיסים שוקולד חמאה ושמנת מתוקה. מקציפים ביצים עם סוכר ואבקת אפייה לקצף נפוח לבן כחמש דקות. מוסיפים לקצף את השוקולד המומס ומאחדים בתנועות עטיפה בזהירות לא לשבור את הקצף. יוצקים לתבנית 26 משומנת היטב. אופים בתנור שחומם *160 כשעה. מצננים את העוגה. מקציפים מהשמנת חלב ופודינג קרם. מיישרים את הקרם על העוגה. ממיסים את השוקולד ממרח אגוזים והשמנת מערבבים היטב. יוצקים על העוגה שיכסה את שכבת הקרם. שמים בשקית זילוף את השוקולד הלבן ומכניסים בכוס מים רותחים. גוזרים את הקצה של השקית ומזלפים עיגולים מאמצע העוגה והחוצה. לוקחים שיפוד מעץ ומושכים קווים מבחוץ לבפנים עשר פסים סה׳כ