3 שמנת מתוקה 1 אינסטנד כוס חלב להקציף ולחלק ל3 קערות
200 שוקולד לבן עם 4 כפות מים מומס במיקרו 2 דקות בפולסים
200 שוקולד חלבי עם 4 כפות מים מומס במיקרו 2 דקות בפולסים
200שוקולד מריר עם 4 כפות מים מומס במיקרו 2 דקות בפולסים
כפית וחצי עם מעט מים ג'לטין x 3 פעמים להמיס במיקרו
לכל קערה קצפת להוסיף את הגלטים של כפית וחצי כל אחד עם המים המומס ואת השוקולד בנפרד .
לקחת 2 מגשים בקוטר 22 או 24 או 26
לשים חצי מהקערה השוקולד לבן בכל תבנית
להכניס להקפאה לעשרים דקות להוציא .
לשים את החצי של הקערה השניה של השוקולד החלבי מעל השוקולד הלבן ולשטח בזהירות .
להכניס להקפאה לעשרים דקות .
להוציא .
לשים חצי מהקערה של השוקולד המריר על השוקולד החלבי שנקרש ולשטח להכניס להקפאה.
.
פשוט קל ומרשים .