Share with:


חלבי

אופן הכנה

מצרכים

המידה לפי כוס חד פעמי פלסטיק

4 ביצים
100 גרם סוכר – כוס פלסטיק פחות כף אחת
1 וחצי כוסות קמח
3/4 כוס שמן
1 אבקת אפיה
2 כפות שוקולד נוטלה
1 כוס יוגורט
קמצוץ מלח

קרם יוגורט שוקולד –

100 גרם שוקולד מריר
50 מייל שמנת מתוקה
1 כפית גדושה נוטלה
1 כף ליקר שוקולד
2 כפות גדושות יוגורט

מחממים שמנת מתוקה וליקר שוקולד לסף רתיחה מסירים מהאש מוסיפים את השוקולד מריר והנוטלה מערבבים לקרם חלק , להוסיף את היוגורט לערבב היטב לקרם חלק ואחיד .

אופן ההכנה –

במיקסר עם ראש מקצף מקציפים במהירות גבוהה את החלבונים עם קמצוץ מלח לדקה מוסיפים את הסוכר מקציפים לקצף יציב .
מוסיפים את החלמונים והשמן בהדרגה ממשיכים להקציף , להוסיף נוטלהלהקציף להוסיף את היוגורט לערבב, להוריד למהירות נמוכה להוסיף קמח ואבקת
אפיה לערבב למסה אחידה . מעבירים לתבנית 24 משומנת קלות .
אופים בתנור בחום של 170 מעלות 40 45 מעלות .
מצננים לחלוטין ומחוררים את העוגה בעזרת שיפוד מוזגים מעל את הקרם שוקולד מורחים גם מסביב לעוגה .

עוגת יוגורט ושוקולד
ענת בויסוןספר המתכונים של
מתכון של

ענת בויסון

116 מתכונים