לבצק :
175 גרם חמאה או מרגרינה
175 גרם סוכר
1 שקית סוכר וניל
3 ביצים
25-30 גרם קקאו
150 גרם קמח
75 גרם קורנפלור
חצי שקית אבקת אפייה
חצי כפית מלח
לקרם השוקולד והקישוט :
2 כוסות חלב
3-4 כפות קקאו
2-3 כפות סוכר
40-50 גרם קורנפלור
קורט מלח
250 גרם חמאה או מרגרינה
סוכריות צבעוניות
125 גרם אבקת סוכר
1-2 כפות מים
בכל פרוסה כ-400 קלוריות
לטרוף שומן , סוכר וסוכר וניל . להוסיף בהדרגה ביצים ולהקציף הכל יחד .
להוסיף קמח , קקאו , קורנפלור , אבקת אפייה ומלח . לרפד תבנית בנייר פרגמנט ולאפות בטמפרטורה של 180 מעלות ל-30-40 דקות .
קרם שוקולד : להרתיח חלב , לערבב קקאו וסוכר ולהוסיף לחלב תוך כדי בחישה .
לערבב את הקורנפלור עם מעט חלב ומלח להסמיך את החלב . להוסיף מרגרינה . לקרר את הפודינג בתוך כלי עם מים קרים תוך כדי בחישה .
למרוח את הטורט בקרם מכל הצדדים ולקשט את השוליים בסוכריות .
לערבב את אבקת הסוכר והמים . לשים במזלף ולקשט