מצרכים לתחתית:
1/2 כוס ריבת חלב
1 כוס חלב מרוכז
1 שוקולד לבן מומס
200 גרם ביסקיויטים קצוצים
למוס שוקולד לבן:
200 גרם שוקולד לבן
1 שמנת מתוקה
* ממיסים יחד ומכניסים לקירור ל4 שעות לפחות או ללילה
* 1 שמנת מתוקה מקציפים עם השוקולד המומס למוס שוקולד יציב.
לגנאש שוקולד:
1/2 שוקולד לבן
1/2 שוקולד חלב
1/2 שמנת מתוקה
לקישוט שוקולד לבן
אופן הכנה:
ממיסים שוקולד לבן. מוסיפים ריבת חלב וחלב מרוכז. מערבבים ושופכים על הביסקוויטים הקצוצים. מערבבים טוב. משטחים בתבנית 26 ומהדקים, מכניסים למקפיא לחצי שעה.
מקציפים את המוס ומורחים על העוגה.
ממיסים את הגנאש מצננים ומצפים מעל המוס.
מקשטים בשוקולד לבן.