Share with:


חלבי

אופן הכנה

לעוד מתכונים שלי בקרו בדף הפייסבוק שלי :  אסתי זוהר מטבח אותנטי

לשכבת בסיס בסקויטים:
125 מ'ל שמנת מתוקה
100 גרם שוקולד בלונדי
רבע כפית אבקת נס קפה
2 כפיות ריבת חלב
200 גרם בסקויטים קצוצים מעט גס
2 כפות שבבי קוקוס

לקצפת גבינה:
250 מ'ל שמנת מתוקה
2 כפות פודינג וניל
3 כפות סוכר
4 -3 כפות גבינה לבנה

לקישוט:
50 גרם שוקולד בלונדי
6-7 כפיות שמנת מתוקה
כפית ריבת חלב
שבבי קוקוס לציפוי

אופן הכנה :
לשכבת בסיס כדורי שוקולד :
ממיסים את שוקולד בלונדי ושמנת מתוקה מוסיפים 2 כפיות ריבת חלב וחצי כפית נס קפה מערבבים היטב ומניחים לכמה דקות בצד לצינון .
מוסיפים את הביסקויטים הקצוצים והקוקוס מערבבים. שומרים בצד 3 כפיות מהתערובת לקישוט ומשטחים את השאר בתבנית אינגליש
ומקפיאים לכמה דקות .
מה 3 כפיות תערובת ששמרנו בצד יוצרים כדורים קטנים ומגלגלים אותם במעט קוקוס ושומרים לקישוט
לקצפת :
מקציפים את השמנת מתוקה ביחד עם הסוכר והפודינג עד לקבלת קצפת יציבה
מוסיפים את הגבינה בתנועות עטיפה עד לאיחוד .
מורחים את קצפת הגבינה מעל שכבת הביסקויטים
ושומרים כמה כפות מהקצפת לקישוט
ומכניסים שוב להקפאה לפחות שעתיים.

לציפוי :
ממיסים 50 גרם שוקולד בלונדי
ומוסיפים לו כפית ריבת חלב וכמה כפיות שמנת מתוקה עד לקבלת שוקולד נוזלי מעט
מזלפים פסים מהשוקולד בלונדי מעל הקצפת מניחים את הכדורים ששמרנו בצד לקישוט ומעטרים בקצפת ומזלפים מעט שוקולד בלונדי מעל .

עוגת כדורי שוקולד בלונדי_מתכון של אסתי – מאסטר מתכונים
אסתי זוהר מטבח אותנטיספר המתכונים של
מתכון של

אסתי זוהר מטבח אותנטי

241 מתכונים