מבחר מאפים ותבשילים – להזמנות : כנסו ל: המטבח של מרוש׳קה
עוגה פצצה שהבסיס שלה מורכב מכדורי שוקולד
למעלה קצפת עם אינסטנט.
לבסיס של העוגה
100 גרם חמאה
כוס חלב
שתי כפות סוכר
חפיסה שוקולד מריר
שרוול פתי בר מרוסק
אופן ההכנה :
להמיס בסיר חמאה, חלב, סוכר ושוקולד.
להניח את הפתי בר המרוסק בתבנית מלבנית
ולשפוך מעליו את תערובת השוקולד ולערבב.
להכניס לפריזר ל 5-10 דקות.
לקרם :
להקציף הכל יחד, לקצף נוקשה
שתי שמנת מתוקה
כוס חלב
אינסטנט פודינג איזה טעם שאוהבים.
לשפוך את הקרם על בסיס הביסקוויטים. ליישר ולשים במקרר או בפריזר להתייצבות, לפחות ארבע-חמש שעות.
ניתן לגרד למעלה שוקולד.