בקערה מערבבים ..
250 גר' שערות קדאיף
100 גרם חמאה מומסת
מערבבים היטב
ומפרידים את השערות
בקערה נוספת מערבבים….
200 גרם גבינת עיזים
200 גרם גבינת ריקוטה
3 כפות אבקת סוכר
מסדרים בתבנית חצי משערות הקדאיף משטחים ומהדקים לתבנית
מפזרים מעל את הגבינה
מפזרים על כל השערות
ומעל מסדרים את החצי השני
180 מעלות
כ30/40 מעלות
הסירופ…
כוס סוכר
כוס מים
כף לימון
מגיעים לרתיחה
מנמיכים את האש
ולאחר 10 דקות
מכבים ….
כשהכנאפה מוכנה.. וחמה
שופכים מעל את הסירופ שהתקרר
ומעל מפזרים פיסטוק טחון