דלג לתוכן
עוגת לב בטעם אננס עם שוקולד ציפס
פרווה
אופן הכנה
1 ביצה
2 כוסות קמח
1 אבקת אפיה
1 סוכר וניל
כוס סוכר
חופן שוקולד ציפס מקומחים
כוס מיץ בטעם אננס
3/4 כוס שמן
מקציפים ביצה וסוכר
מוסיפים את
השמן והמיץ
לאחר דקה
מוסיפים
קמח.סוכר וניל ואפיה
מטמיעים את הקמח
ומוסיפים את השוקולד ציפס
מערבבים היטב
לוקחים תבנית
השתמשתי בתבנית לב מקרטון
אז אין צורך בשימון
בתבנית אחרת משמנים
יוצקים את הבלילה
לתבנית
מפזרים אגוזי מלך קצוצים
180 מעלות
כחצי שעה
כשמצטננת
מקשטים באבקת סוכר
למי שיש שבלונת קישוט
אם אין בוזקים
עם מסננת
מתכונים דומים
כרגע העמוד ריק.
↑