Share with:


חלבי

אופן הכנה

לתחתית:
שרוול עוגיות לוטוס של 250 גרם.
100 גרם חמאה מומסת.

לקרם:
2 שמנת מתוקה.
איסטנט וניל אחד.
כוס סוכר.
2 גבינה של 250 גרם כל גביע.
גביע גבינת שמנת נפוליאון.

לציפוי:
צנצנת ממרח לוטוס.

אופן ההכנה:
להמיס חמאה במיקרוגל ואת הבסקויטים לטחון דק ולערבב טוב עם החמאה..
לשטח על תבנית 24 ולהקפיא 15 דקות..
להקציף שמנות מתוקות עם סוכר ואיסטנט להוסיף את הגבינות בתנועת קיפול…
לשטח על הבסקויט ולהקפיא לפחות 4 שעות…
להמיס את ממרח הלוטוס כמה שניות במיקרוגל לערבב טוב ולשפוך על הגבינות..
להטות מצד לצד כדי שיכסה הכל..
להקפיא…
שעה לפני ההגשה להוריד למקרר

עוגת לוטוס
נאוה מלכהספר המתכונים של
מתכון של

נאוה מלכה

131 מתכונים