Share with:


חלבי

אופן הכנה

תבנית עגולה 24/22
מצרכים לתחתית :
250 גרם ביסקוויטים לוטוס טחונים (כ-30 עוגיות)
150 גרם חמאה מומסת
1 כף חלב

לקרם גבינה:
2 מיכלי שמנת מתוקה
(סה”כ 500 מ”ל)
3 כפות סוכר
1/4 רבע כוס חלב
4 כפות גדושות פודינג וניל
1 מיכל גבינה לבנה 250 ג'

לציפוי:
3 כפות גדושות ממרח לוטוס

לקישוט :
שברי שוקולד
מעט קצפת לקישוט

אופן הכנה לתחתית:
מערבבים היטב בקערה את פירורי הביסקוויטים עם החמאה המומסת וכף חלב ומהדקים בתחתית התבנית בצורה אחידה
קרם הגבינה:
מקציפים בקערה את השמנת והפודינג וסוכר לכמה דקות עד להתייצבות . מוסיפים חלב ומקציפים עד לקבלת קצפת יציבה. מוסיפים גבינה לבנה ומערבבים בעזרת כף בתנועות קיפול עד לאיחוד התערובות. יוצקים את הקרם מעל תחתית הביסקוויטים.
מעבירים למקפיא להתייצבות למשך כשעה או יותר לפני שיוצקים את הציפוי.

ציפוי:
מניחים את ממרח הלוטוס בקערת זכוכית ומחממים במיקרוגל במשך מספר שניות בודדות עד שהממרח מתרכך ומתקבל קרם מעט נוזלי. מערבבים היטב ויוצקים מעל העוגה בצורה אחידה עד לכיסוי מלא ואחיד.

*שומרים את העוגה במקרר במשך כ-8 שעות לפחות לפני ההגשה, מומלץ להכין יום לפני.

ניתן לקשט מעל בקצפת בקישוטי שוקולד או במעט פירורי לוטוס מסביב

אסתי 😋/

עוגת לוטוס עשירה ללא אפיה_מתכון של אסתי – מאסטר מתכונים
אסתי זוהר מטבח אותנטיספר המתכונים של
מתכון של

אסתי זוהר מטבח אותנטי

271 מתכונים