250 גרם עוגיות לוטוס
100 גרם חמאה
לעוגת גבינה
2 שמנת מתוקה
250 גרם גבינה מסקרפונה
חבילת פודינג וניל
כפית תמצית וניל
שלוש כפות סוכר
לשכבה העליונה ממרח לוטוס
אופן ההכנה
מפוררים את עוגיות הלוטוס עם 100 גרם חמאה מערבבים היטב שכל הפירורים וטובים משטחים לתבנית עגולה 22 24 מכניסים למקפיא בינתיים מקציפים שמנת מתוקה אינסטנט פודינג וניל גבינה שלוש כפות סוכר תמצית וניל משטחים מעל עוגת הביסקווטים מכניסים למקפיא לארבע שעות כעבור ארבע שעות ממיסים במיקרוגל ממרח לוטוס מורחים מעל העוגה מקשטים בעוגיות בהצלחה
בתיאבון סיגלית ימין